Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ
Material type:
- 9789759895136
- SF250.5 .U28 2021
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | SF 250.5 U28 2021 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023245 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
SF 250.5 S67 1998 Milk and dairy product technology / | SF 250.5 U28 2020 c.1 A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ | SF 250.5 U28 2020 c.2 A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ | SF 250.5 U28 2021 Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ | SF 339.5 .T9 Ç83 2015 "Gazinin tayları" : çiftlikat-ı Hümayun'dan Tigem'e Karacabey harası / | SF422.33 .G86 1995 Anne, bana köpek al! / | SF 426 .A33 2000 Köpek bakımı / |
Kaynakça vardır.
Özellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor.