Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ (Record no. 21863)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01414nam a2200265 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101114419.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9789759895136 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | SF250.5 |
Cuttur Numarası | .U28 2021 |
100 1# - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | ÜÇÜNCÜ, Mustafa |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ |
Sorumluluk Bildirimi | Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2021. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 590 sayfa; |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır. |
520 ## - ÖZET NOTU | |
Özet notu | Özellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor. |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda Mühendisliği |
Alt başlık biçimi | Food Engineering |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | İçme Sütü Teknolojisi |
Alt başlık biçimi | Drinking Milk Technology |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Peynir Teknolojisi |
Alt başlık biçimi | Cheese Technology |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gastronomi |
Alt başlık biçimi | Gastronomy |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | SF02505 U28 02021 | 27197 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | SF 250.5 U28 2021 | 00023245 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |