Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ (Record no. 21863)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01414nam a2200265 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101114419.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9789759895136
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası SF250.5
Cuttur Numarası .U28 2021
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) ÜÇÜNCÜ, Mustafa
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Süt ve Mamülleri Teknolojisi \
Sorumluluk Bildirimi Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2021.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 590 sayfa;
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.
520 ## - ÖZET NOTU
Özet notu Özellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor.
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda Mühendisliği
Alt başlık biçimi Food Engineering
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad İçme Sütü Teknolojisi
Alt başlık biçimi Drinking Milk Technology
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Peynir Teknolojisi
Alt başlık biçimi Cheese Technology
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gastronomi
Alt başlık biçimi Gastronomy
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   SF02505 U28 02021   27197 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   SF 250.5 U28 2021 00023245 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books