Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Custom cover image
Custom cover image

Gıda Kalite Sağlama \ Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ.

Material type: TextTextLanguage: Turkish Publication details: İzmir: Sidas, 2017.Edition: 2.BaskıDescription: 260 sayfa; 24 cmISBN:
  • 9786058797635
Subject(s): LOC classification:
  • TP 372.5 G53 2017
Contents:
1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri 2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama 3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri 4. Gıdalarda Temel Analizler 5. Gıdalarda Bulaşanlar 6. Gıda Katkı Maddeleri 7. Gıdaların Duyusal Özellikleri 8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme 9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Kaynakça vardır.
İndeks vardır.

1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri

2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama

3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri

4. Gıdalarda Temel Analizler

5. Gıdalarda Bulaşanlar

6. Gıda Katkı Maddeleri

7. Gıdaların Duyusal Özellikleri

8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image
Share