Gıda Kalite Sağlama \ Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ.
Material type:
- 9786058797635
- TP 372.5 G53 2017
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 372.5 G53 2017 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023244 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 G53 2014 Gıda İşletmelerinde Hijyen \ | TP 372.5 G53 2017 Gıda Kalite Sağlama \ | TP 372.5 G53 2022 Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı \ | TP 372.5 .M34 2010 Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / | TP 372.5 O56 2019 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ |
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri
2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama
3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri
4. Gıdalarda Temel Analizler
5. Gıdalarda Bulaşanlar
6. Gıda Katkı Maddeleri
7. Gıdaların Duyusal Özellikleri
8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler