Gıda Kalite Sağlama \ (Record no. 21862)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01288nam a2200265 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101112122.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786058797635
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 372.5
Cuttur Numarası G53 2017
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Gıda Kalite Sağlama \
Sorumluluk Bildirimi Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ.
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 2.Baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2017.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 260 sayfa;
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.<br/>İndeks vardır.
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU
İçindekiler Notu 1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri<br/><br/>2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama<br/><br/>3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri<br/><br/>4. Gıdalarda Temel Analizler<br/><br/>5. Gıdalarda Bulaşanlar<br/><br/>6. Gıda Katkı Maddeleri<br/><br/>7. Gıdaların Duyusal Özellikleri<br/><br/>8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme<br/><br/>9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gastronomi
Alt başlık biçimi Gastronomy
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıdalarda Temel Analizler
Alt başlık biçimi Fundamental Analysis in Foods
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda Kalitesi
Alt başlık biçimi Food Quality
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıdaların Duyusal Özellikleri
Alt başlık biçimi Sensory Properties of Foods
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TP03725 G53 02017   27196 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   TP 372.5 G53 2017 00023244 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books