Gıda Kalite Sağlama \ (Record no. 21862)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01288nam a2200265 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101112122.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786058797635 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TP 372.5 |
Cuttur Numarası | G53 2017 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Gıda Kalite Sağlama \ |
Sorumluluk Bildirimi | Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 2.Baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2017. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 260 sayfa; |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır.<br/>İndeks vardır. |
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU | |
İçindekiler Notu | 1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri<br/><br/>2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama<br/><br/>3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri<br/><br/>4. Gıdalarda Temel Analizler<br/><br/>5. Gıdalarda Bulaşanlar<br/><br/>6. Gıda Katkı Maddeleri<br/><br/>7. Gıdaların Duyusal Özellikleri<br/><br/>8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme<br/><br/>9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gastronomi |
Alt başlık biçimi | Gastronomy |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıdalarda Temel Analizler |
Alt başlık biçimi | Fundamental Analysis in Foods |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda Kalitesi |
Alt başlık biçimi | Food Quality |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıdaların Duyusal Özellikleri |
Alt başlık biçimi | Sensory Properties of Foods |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TP03725 G53 02017 | 27196 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | TP 372.5 G53 2017 | 00023244 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |