Gıda Kalite Sağlama \
Gıda Kalite Sağlama \
Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ.
- 2.Baskı
- İzmir: Sidas, 2017.
- 260 sayfa; 24 cm.
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri
2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama
3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri
4. Gıdalarda Temel Analizler
5. Gıdalarda Bulaşanlar
6. Gıda Katkı Maddeleri
7. Gıdaların Duyusal Özellikleri
8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler
9786058797635
Gastronomi--Gastronomy
Gıdalarda Temel Analizler--Fundamental Analysis in Foods
Gıda Kalitesi --Food Quality
Gıdaların Duyusal Özellikleri--Sensory Properties of Foods
TP 372.5 / G53 2017
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri
2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama
3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri
4. Gıdalarda Temel Analizler
5. Gıdalarda Bulaşanlar
6. Gıda Katkı Maddeleri
7. Gıdaların Duyusal Özellikleri
8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler
9786058797635
Gastronomi--Gastronomy
Gıdalarda Temel Analizler--Fundamental Analysis in Foods
Gıda Kalitesi --Food Quality
Gıdaların Duyusal Özellikleri--Sensory Properties of Foods
TP 372.5 / G53 2017