Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI
Material type:
- 9789944566087
- TP 372.5 O56 2019
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 372.5 O56 2019 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023243 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 372.5 G53 2017 Gıda Kalite Sağlama \ | TP 372.5 G53 2022 Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı \ | TP 372.5 .M34 2010 Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / | TP 372.5 O56 2019 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ | TP 372.5 T46 2016 Temel Gıda Hijyeni\ | TP 373.6 K39 2010 Gıda hijyeni ve sanitasyon / | TP451 L69.C38 1985 Low-calorie cooking |
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri
Duyusal Değerlendirme Nedir
Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu
Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler
Farklılık Testleri
Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar
Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri
Doku Profili Analizi
Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması