Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI - 4.Baskı - İzmir: Sidas, 2019 - 135 sayfa; 24 cm.

Kaynakça vardır.
İndeks vardır.

Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri

Duyusal Değerlendirme Nedir

Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu

Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler

Farklılık Testleri

Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar

Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri

Doku Profili Analizi

Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması

Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması

9789944566087


Gastronomi--Gastronomy
Gıda Kalitesi--Food Quality
Duyusal Kalite --Sensory Quality
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme--Sensory Evaluation in Food Businesses

TP 372.5 / O56 2019