Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \
Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI
- 4.Baskı
- İzmir: Sidas, 2019
- 135 sayfa; 24 cm.
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri
Duyusal Değerlendirme Nedir
Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu
Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler
Farklılık Testleri
Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar
Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri
Doku Profili Analizi
Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması
9789944566087
Gastronomi--Gastronomy
Gıda Kalitesi--Food Quality
Duyusal Kalite --Sensory Quality
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme--Sensory Evaluation in Food Businesses
TP 372.5 / O56 2019
Kaynakça vardır.
İndeks vardır.
Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri
Duyusal Değerlendirme Nedir
Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu
Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler
Farklılık Testleri
Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar
Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri
Doku Profili Analizi
Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması
9789944566087
Gastronomi--Gastronomy
Gıda Kalitesi--Food Quality
Duyusal Kalite --Sensory Quality
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme--Sensory Evaluation in Food Businesses
TP 372.5 / O56 2019