Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ (Record no. 21861)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01530nam a2200289 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101110258.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9789944566087 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TP 372.5 |
Cuttur Numarası | O56 2019 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ |
Sorumluluk Bildirimi | Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 4.Baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2019 |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 135 sayfa; |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır.<br/>İndeks vardır. |
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU | |
İçindekiler Notu | Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri<br/><br/>Duyusal Değerlendirme Nedir<br/><br/>Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu<br/><br/>Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler<br/><br/>Farklılık Testleri<br/><br/>Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar<br/><br/>Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri<br/><br/>Doku Profili Analizi<br/><br/>Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması<br/><br/>Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gastronomi |
Alt başlık biçimi | Gastronomy |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda Kalitesi |
Alt başlık biçimi | Food Quality |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Duyusal Kalite |
Alt başlık biçimi | Sensory Quality |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme |
Alt başlık biçimi | Sensory Evaluation in Food Businesses |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | ALTUĞ ONOĞUR, Tomris |
9 (RLIN) | 65013 |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | ELMACI, Yeşim |
9 (RLIN) | 65014 |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TP03725 O56 02019 | 27195 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | TP 372.5 O56 2019 | 00023243 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |