Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ (Record no. 21861)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01530nam a2200289 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101110258.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9789944566087
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 372.5
Cuttur Numarası O56 2019
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \
Sorumluluk Bildirimi Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 4.Baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2019
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 135 sayfa;
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.<br/>İndeks vardır.
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU
İçindekiler Notu Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri<br/><br/>Duyusal Değerlendirme Nedir<br/><br/>Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu<br/><br/>Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler<br/><br/>Farklılık Testleri<br/><br/>Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar<br/><br/>Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri<br/><br/>Doku Profili Analizi<br/><br/>Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması<br/><br/>Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gastronomi
Alt başlık biçimi Gastronomy
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda Kalitesi
Alt başlık biçimi Food Quality
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Duyusal Kalite
Alt başlık biçimi Sensory Quality
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme
Alt başlık biçimi Sensory Evaluation in Food Businesses
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) ALTUĞ ONOĞUR, Tomris
9 (RLIN) 65013
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) ELMACI, Yeşim
9 (RLIN) 65014
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TP03725 O56 02019   27195 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   TP 372.5 O56 2019 00023243 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books