Milk and dairy product technology / (Record no. 21849)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01230cam a2200289 a 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241024105324.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 031216s1998 nyua 001 0 eng d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 0824700945 (alk. paper)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
041 1# - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu eng
Orjinal Dil Kodu ger
050 00 - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası SF250.5
Cuttur Numarası .S67 1998
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Spreer, Edgar.
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Milk and dairy product technology /
Sorumluluk Bildirimi Edgar Spreer ; translated by Axel Mixa.
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture New York :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer M. Dekker,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice c1998.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. vii, 483 s. :
Diğer fiziki detaylar şekl.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Dizin vardır.
520 ## - ÖZET NOTU
Özet notu Addressing both theoretical and practical issues in dairy technology, this work offers coverage of the basic knowledge and scientific advances in the production of milk and milk-based products. It examines energy supply and electricity refrigeration, water and waste-water treatment, cleaning and disinfection, hygiene, and occupational safety in dairies.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Dairy processing.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Süt işleme.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Dairy products.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Süt ürünleri.
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Mixa, Axel.
9 (RLIN) 64974
830 #0 - SERİ EK GİRİŞİ - TEKBİÇİM ESER ADI
Tekbiçim Başlık Food science and technology ;
Volume number/sequential designation 84.
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
830 #0 - SERİ EK GİRİŞİ - TEKBİÇİM ESER ADI
-- 64975
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   SF02505 S67 01998   27183 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 24/10/2024 Satınalma   SF 250.5 S67 1998 00023231 24/10/2024 24/10/2024 NOBEL SERAP NAZIR Books