Gıda ve personel hijyeni / Sıdıka Bulduk.
Series: Detay Yayınları ; 67.Publication details: Ankara : Detay, 2003.Description: 179 s. ; 24 cmISBN:- 9758326716
- TP372.5 .B85 2003
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP372.5 .B85 2003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00008220 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 370 H47 2021 Her Yönüyle Gıda \ | TP 370 .U58 2007 Gıda/besin teknolojisi / | TP 372.5 B37 2016 Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri \ | TP372.5 .B85 2003 Gıda ve personel hijyeni | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 G53 2014 Gıda İşletmelerinde Hijyen \ |
Kaynakça vardır.