A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ.
Material type:
- 9786055267643
- SF250.5 U28 2020 c.1
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | SF 250.5 U28 2020 c.1 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023252 | |
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | SF 250.5 U28 2020 c.2 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023253 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
SD 655 .O76 2010 Ormancılık politikası / | SF 250.5 S67 1998 Milk and dairy product technology / | SF 250.5 U28 2020 c.1 A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ | SF 250.5 U28 2020 c.2 A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ | SF 250.5 U28 2021 Süt ve Mamülleri Teknolojisi \ | SF 339.5 .T9 Ç83 2015 "Gazinin tayları" : çiftlikat-ı Hümayun'dan Tigem'e Karacabey harası / | SF422.33 .G86 1995 Anne, bana köpek al! / |
Kaynakça vardır.
CİLT 1
-Peynirin Besin Değeri
-Peynir Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri
-İşlem Yardımcısı Maddeler
-Peynir Teknolojisi Temel Bilgileri
CİLT 2
-131 Çeşit Peynirin Teknolojisi
-Peynir Kusurları ve Önlemleri
-Membran Filtrasyon Teknikleri
-Peynir Suyunun Değerlendirilmesi
-Kazein ve Kazeinat Teknolojisi
“A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi” kitabı Türkçe olarak yayınlanmış kitapların içinde en kapsamlı olanıdır. Kitap sadece uzmanlar, araştırmacılar, endüstride çalışanlar için değil, öğrenmek isteyen herkes için yararlı bir başvuru kaynağıdır.