Temel Gıda Hijyeni\ Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL
Material type:
- 9786055267339
- TP 372.5 T46 2016
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 372.5 T46 2016 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023251 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 372.5 G53 2022 Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı \ | TP 372.5 .M34 2010 Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / | TP 372.5 O56 2019 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ | TP 372.5 T46 2016 Temel Gıda Hijyeni\ | TP 373.6 K39 2010 Gıda hijyeni ve sanitasyon / | TP451 L69.C38 1985 Low-calorie cooking | TP 505 .Y54 2017 İçki üretimi ve sunumu / |
Kaynakça vardır.
Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir.