Temel Gıda Hijyeni\ (Record no. 21869)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01319nam a2200265 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101170444.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786055267339
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 372.5
Cuttur Numarası T46 2016
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Temel Gıda Hijyeni\
Sorumluluk Bildirimi Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 2.Baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2016.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 210 sayfa:
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.
520 ## - ÖZET NOTU
Özet notu Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir.
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda
Alt başlık biçimi Food
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Hijyen
Alt başlık biçimi Hygiene
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) GÖKTAN , Deniz
9 (RLIN) 65043
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) TUNÇEL, Günnur
9 (RLIN) 65044
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TP03725 T46 02016   27203 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   TP 372.5 T46 2016 00023251 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books