Temel Gıda Hijyeni\ (Record no. 21869)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01319nam a2200265 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101170444.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786055267339 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TP 372.5 |
Cuttur Numarası | T46 2016 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Temel Gıda Hijyeni\ |
Sorumluluk Bildirimi | Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 2.Baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2016. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 210 sayfa: |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır. |
520 ## - ÖZET NOTU | |
Özet notu | Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir. |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda |
Alt başlık biçimi | Food |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Hijyen |
Alt başlık biçimi | Hygiene |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | GÖKTAN , Deniz |
9 (RLIN) | 65043 |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | TUNÇEL, Günnur |
9 (RLIN) | 65044 |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TP03725 T46 02016 | 27203 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | TP 372.5 T46 2016 | 00023251 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |