Amazon cover image
Image from Amazon.com
Custom cover image
Custom cover image

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\ Prof. Dr. Adnan Türksoy.

By: Material type: TextTextLanguage: Turkish Publication details: Ankara: Detay Yayıncılık, 2015.Edition: 1.BaskıDescription: 358 sayfa; 24 cmISBN:
  • 9786059189156
Subject(s): LOC classification:
  • TX 911.3  T87 2015
Summary: Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Books Books Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi TX 911.3 T87 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available 00023242

Kaynakça vardır.
Dizin vardır.

Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır.

Share