Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\ (Record no. 21860)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01569nam a2200277 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101102859.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786059189156 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TX 911.3 |
Cuttur Numarası | T87 2015 |
100 1# - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Türksoy, Adnan |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\ |
Sorumluluk Bildirimi | Prof. Dr. Adnan Türksoy. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 1.Baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | Ankara: |
Yayınevi | Detay Yayıncılık, |
Yayın Tarihi | 2015. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 358 sayfa; |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır.<br/>Dizin vardır. |
520 ## - ÖZET NOTU | |
Özet notu | Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır. |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gastronomi |
Alt başlık biçimi | Gastronomy |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri |
Alt başlık biçimi | Food and Beverage Services |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Pazarlanması |
Alt başlık biçimi | Marketing of Food and Beverage Services |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Yiyecek ve İçecek Menüleri ve Planlaması |
Alt başlık biçimi | Food and Beverage Menus and Planning |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TX09113 T87 02015 | 27194 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | TX 911.3 T87 2015 | 00023242 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |