Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\ (Record no. 21860)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01569nam a2200277 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101102859.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786059189156
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TX 911.3
Cuttur Numarası T87 2015
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Türksoy, Adnan
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\
Sorumluluk Bildirimi Prof. Dr. Adnan Türksoy.
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 1.Baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara:
Yayınevi Detay Yayıncılık,
Yayın Tarihi 2015.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 358 sayfa;
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.<br/>Dizin vardır.
520 ## - ÖZET NOTU
Özet notu Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır.
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gastronomi
Alt başlık biçimi Gastronomy
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
Alt başlık biçimi Food and Beverage Services
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Pazarlanması
Alt başlık biçimi Marketing of Food and Beverage Services
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yiyecek ve İçecek Menüleri ve Planlaması
Alt başlık biçimi Food and Beverage Menus and Planning
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TX09113 T87 02015   27194 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   TX 911.3 T87 2015 00023242 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books