Fonksiyonel Beslenme \ Editör: Prof. Dr. Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM.
Material type:
- 9786055267315
- TX 353 F66 2020
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TX 353 F66 2020 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023241 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TX 353 B39 2020 Genel beslenme / | TX 353 .C565 2019 Mutfak ve kültür : insanın beslenme tarihi / | TX353 .D46 2019 Kulaktan dolma tarifler : iyi yemek herkesin hakkı/ | TX 353 F66 2020 Fonksiyonel Beslenme \ | TX 353 .Y37 2003 Besinler ve beslenme / | TX 353 Y46 2008 Yemek : damak tadının tarihi / | TX 370 S27 2013 Aile ve alışveriş / |
Kaynakça vardır.
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği ve beslenme bölümlerinin yanında, sağlıklı beslenmeye ilgi duyanlar ile gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayının konu başlıkları şöyle sıralanıyor: Fonksiyonel Beslenmeye Giriş, Gıda Piramitleri, Temel Gıda Kompozisyonları ve Referans, Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi, Hücrelerimizdeki Enerji Metabolizması, Kalın Bağırsak Sağlığı: Probiyotikler ve Fonksiyonel Etkileri, Hormonlar ve Gıdalarla, Yaşamın Temel Bileşeni: Su, Proteinler Bu Kadar,Karbonhidratlarla, Gıda Lifleri Ne Kadar Önemliymiş, Lipitler ve Fonksiyonel Özellikleri, Vitaminsiz Bir Hiçiz, Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Oksidatif Stresi Antioksidanlar, Biyoaktif Gıda Bileşenleri, NutriGenomik: Gıda-Gen Diyaloğu, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Bakteri Kaynaklılar, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Virüsler, Parazitler, Prionlar, Küfler, Gıda Alerjileri, GDO Gıdalar, Yeme Bozuklukları, Yaşa ve Koşullara Göre Fonksiyonel Beslenme.