Fonksiyonel Beslenme \ (Record no. 21859)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01907nam a2200277 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241101095958.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786055267315
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TX 353
Cuttur Numarası F66 2020
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Fonksiyonel Beslenme \
Sorumluluk Bildirimi Editör: Prof. Dr. Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM.
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 2.Baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2020.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 392 sayfa;
Boyutları 24 cm
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.
520 ## - ÖZET NOTU
Özet notu Üniversitelerin Gıda Mühendisliği ve beslenme bölümlerinin yanında, sağlıklı beslenmeye ilgi duyanlar ile gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayının konu başlıkları şöyle sıralanıyor: Fonksiyonel Beslenmeye Giriş, Gıda Piramitleri, Temel Gıda Kompozisyonları ve Referans, Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi, Hücrelerimizdeki Enerji Metabolizması, Kalın Bağırsak Sağlığı: Probiyotikler ve Fonksiyonel Etkileri, Hormonlar ve Gıdalarla, Yaşamın Temel Bileşeni: Su, Proteinler Bu Kadar,Karbonhidratlarla, Gıda Lifleri Ne Kadar Önemliymiş, Lipitler ve Fonksiyonel Özellikleri, Vitaminsiz Bir Hiçiz, Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Oksidatif Stresi Antioksidanlar, Biyoaktif Gıda Bileşenleri, NutriGenomik: Gıda-Gen Diyaloğu, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Bakteri Kaynaklılar, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Virüsler, Parazitler, Prionlar, Küfler, Gıda Alerjileri, GDO Gıdalar, Yeme Bozuklukları, Yaşa ve Koşullara Göre Fonksiyonel Beslenme.
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Fonksiyonel Beslenme
Alt başlık biçimi Functional Nutrition
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yeme Bozuklukları
Alt başlık biçimi Eating Disorders
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Hormonlar ve Gıdalar
Alt başlık biçimi Hormones and Foods
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Beslenme
Alt başlık biçimi Nutrition
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
9 (RLIN) 65004
Yazar Adı (Kişi adı) GÜZEL SEYDİM, Zeynep Banu
Ünvan Editör
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TX0353 F66 02020   27193 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 01/11/2024 Satınalma   TX 353 F66 2020 00023241 01/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books