Fonksiyonel Beslenme \ (Record no. 21859)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01907nam a2200277 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241101095958.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786055267315 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TX 353 |
Cuttur Numarası | F66 2020 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Fonksiyonel Beslenme \ |
Sorumluluk Bildirimi | Editör: Prof. Dr. Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 2.Baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2020. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 392 sayfa; |
Boyutları | 24 cm |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır. |
520 ## - ÖZET NOTU | |
Özet notu | Üniversitelerin Gıda Mühendisliği ve beslenme bölümlerinin yanında, sağlıklı beslenmeye ilgi duyanlar ile gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayının konu başlıkları şöyle sıralanıyor: Fonksiyonel Beslenmeye Giriş, Gıda Piramitleri, Temel Gıda Kompozisyonları ve Referans, Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi, Hücrelerimizdeki Enerji Metabolizması, Kalın Bağırsak Sağlığı: Probiyotikler ve Fonksiyonel Etkileri, Hormonlar ve Gıdalarla, Yaşamın Temel Bileşeni: Su, Proteinler Bu Kadar,Karbonhidratlarla, Gıda Lifleri Ne Kadar Önemliymiş, Lipitler ve Fonksiyonel Özellikleri, Vitaminsiz Bir Hiçiz, Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Oksidatif Stresi Antioksidanlar, Biyoaktif Gıda Bileşenleri, NutriGenomik: Gıda-Gen Diyaloğu, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Bakteri Kaynaklılar, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Virüsler, Parazitler, Prionlar, Küfler, Gıda Alerjileri, GDO Gıdalar, Yeme Bozuklukları, Yaşa ve Koşullara Göre Fonksiyonel Beslenme. |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Fonksiyonel Beslenme |
Alt başlık biçimi | Functional Nutrition |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Yeme Bozuklukları |
Alt başlık biçimi | Eating Disorders |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Hormonlar ve Gıdalar |
Alt başlık biçimi | Hormones and Foods |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Beslenme |
Alt başlık biçimi | Nutrition |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
9 (RLIN) | 65004 |
Yazar Adı (Kişi adı) | GÜZEL SEYDİM, Zeynep Banu |
Ünvan | Editör |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TX0353 F66 02020 | 27193 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 01/11/2024 | Satınalma | ₺ | TX 353 F66 2020 | 00023241 | 01/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |