Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri \ Fikri Başoğlu.
Material type:
- 9786059666374
- TP 372.5 B37 2016
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 372.5 B37 2016 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023237 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 370 G53 2020 Gıda mühendisliğine giriş / | TP 370 H47 2021 Her Yönüyle Gıda \ | TP 370 .U58 2007 Gıda/besin teknolojisi / | TP 372.5 B37 2016 Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri \ | TP372.5 .B85 2003 Gıda ve personel hijyeni | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / |
Kaynakça vardır.
Dizin vardır.
-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini
- Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu
- Renk
- Viskozite ve Konsistens
- Şekil ve Boyutlar
- Kinestetik ve Tekstür
- Aroma (Tat ve Koku)
- Kusurlar
- Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
- İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları
- Gıda Maddelerinden Örnek