Gıda İşletmelerinde Hijyen \ Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL.
Material type:
- 9786058894211
- TP 372.5 G53 2014
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 372.5 G53 2014 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023229 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP372.5 .B85 2003 Gıda ve personel hijyeni | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 .E73 2014 İnsan hakları sorunu olarak gıda güvenliği / | TP 372.5 G53 2014 Gıda İşletmelerinde Hijyen \ | TP 372.5 G53 2017 Gıda Kalite Sağlama \ | TP 372.5 G53 2022 Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı \ | TP 372.5 .M34 2010 Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / |
Kaynakça vardır.
Sözlük vardır.
1- Gıda Güvenliğine Giriş 2- İşletme Yapısı ve Tasarımı 3- Alet ve Ekipman Tasarımı 4- Personel Hijyeni Uygulamaları 5- Depolama, Nakliye ve Sıcaklık Kontrolü 6- Temizlik Ve Dezenfeksiyon 7- Yabancı Madde Yönetimi 8- Gıda Kanunlarında Hijyen İle İlgili Yaptırımlar 9- Gıda Hijyeni Sabotaj İlişkisi