Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Custom cover image
Custom cover image

Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / Teslime Mahmutoğlu.

By: Language: Turkish Publication details: Ankara: ODTÜ Yayıncılık, 2010.Edition: 2.bsDescription: 395 s. : tabl. ; 21 cmISBN:
  • 9789944344180 (pbk.)
Subject(s): LOC classification:
  • TP 372.5 .M34 2010
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Books Books Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi TP 372.5 .M34 2010 (Browse shelf(Opens below)) Available 00015624

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image
Share