Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : (Record no. 13641)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01064na a2200277 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
Control Dosyası | 16467 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20220831234448.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 161202b tu 000 0 |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9789944344180 (pbk.) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Değştiren Kurum | TR-IsBEY |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 ## - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TP 372.5 |
Cuttur Numarası | .M34 2010 |
090 ## - YEREL YER NUMARASI | |
Yerel Yer Numarası | TP 372.5 .M34 2010 |
100 ## - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Mahmutoğlu, Teslime. |
245 1# - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : |
Alt Eseradı vb. | HACCP tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları sistemi ISO 22000 gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri standardı PAS 220 ön koşul programları kılavuzu / |
Sorumluluk Bildirimi | Teslime Mahmutoğlu. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 2.bs. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | Ankara: |
Yayınevi | ODTÜ Yayıncılık, |
Yayın Tarihi | 2010. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 395 s. : |
Diğer fiziki detaylar | tabl. ; |
Boyutları | 21 cm. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda |
Genel Alt Konu | Koruma. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda endüstrisi ve ticareti |
Genel Alt Konu | Kalite kontrol. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda |
Genel Alt Konu | Kalite. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda |
Genel Alt Konu | Güvenlik önlemleri. |
902 ## - LOCAL DATA ELEMENT B, LDB (RLIN) | |
a | 15624 |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Mehmet Faruk Akgül |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Kodlanmış Konum Niteleyicisi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Son Kontrol Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TP03725 M34 02010 | 15929 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 02/12/2016 | Satınalma | Genel Derme | TP 372.5 .M34 2010 | 00015624 | 02/12/2016 | 02/12/2016 | 04/09/2022 | Prefix | Books |