Gıda hijyeni ve sanitasyon / (Record no. 21767)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01025nam a2200313 a 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20240207101620.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 230821s2022 tu 000 0 tur |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786254272592 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 00 - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TX 911.3.S3 |
Cuttur Numarası | .E75 2022 |
100 1# - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Erkmen, Osman. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Gıda hijyeni ve sanitasyon / |
Sorumluluk Bildirimi | Osman Erkmen. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 1. basım. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | Ankara : |
Yayınevi | Nobel, |
Yayın Tarihi | 2022. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 276 sayfa. ; |
Boyutları | 24 cm. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU | |
Bibliyografi Notu | Bibliyografya var. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Besin hizmeti |
Genel Alt Konu | Sanitasyon. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Food service |
Genel Alt Konu | Sanitation. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Besin hizmeti çalışanları |
Genel Alt Konu | Sağlık ve hijyen. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Food service employees |
Genel Alt Konu | Health and hygiene. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Besin işlenmesi. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Food handling. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Besin hizmeti yönetimi. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Food service management. |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Son Kontrol Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TX09113 S3 E75 02022 | 27090 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 05/02/2024 | Satınalma | ₺ | 2 | TX 911.3 .S3 E75 2022 | 00023139 | 25/04/2024 | 04/04/2024 | 02/02/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000000220; Şeyda Bostancı. | Books |