000 | 01870nam a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241104140109.0 | ||
008 | 241104b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786055267063 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 370 _bH47 2021 |
|
245 | 1 | 0 |
_aHer Yönüyle Gıda \ _cDoç. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA - Doç. Dr. Serap COŞANSU - Prof. Dr. Kamuran AYHAN. |
250 | _a3.baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2021. |
||
300 |
_a425 sayfa; _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. | ||
505 | _aİÇİNDEKİLER 1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN) 2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA) 3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN) 4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ ve Derya KOÇAK YANIK) 5. BÖLÜM; TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK) 6. BÖLÜM; FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ ( Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL) 7. BÖLÜM; GIDALARDA BOZULMA (Doç. Dr. Serap COŞANSU) 8. BÖLÜM; TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ (Prof. Dr. Kamuran AYHAN) 9. BÖLÜM; İŞLEMEYE HAZIR ÜRÜNLER (Yrd. Doç. Dr. K. Bülent BELİBAĞLI ve Tuğba İNANÇ) 10. BÖLÜM; TÜRK GIDA MEVZUATI VE DENETİMİ (Prof. Dr. Nevzat ARTIK , Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU,Dr. Nevzat KONAR) 11. BÖLÜM GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ (Doç.Dr. Yonca KARAGÜL-YÜCEER) | ||
650 | 0 | 0 |
_aGastronomi _vGastronomy |
650 | 0 | 0 |
_aGıda _vFood |
650 | 0 | 0 |
_aGıdalarda Bozulma _vFood Spoilage |
650 | 0 | 0 |
_aEt Tekonolojisi _vMeat Technology |
700 | 1 |
_aÖZKAYA, Fügen DURLU _965050 |
|
700 | 1 |
_a COŞANSU, Serap _965051 |
|
700 | 1 |
_aAYHAN, Kamuran _965052 |
|
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21871 _d21871 |