000 01870nam a2200301 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241104140109.0
008 241104b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786055267063
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTP 370
_bH47 2021
245 1 0 _aHer Yönüyle Gıda \
_cDoç. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA - Doç. Dr. Serap COŞANSU - Prof. Dr. Kamuran AYHAN.
250 _a3.baskı
260 _aİzmir:
_bSidas,
_c2021.
300 _a425 sayfa;
_c24 cm.
500 _aKaynakça vardır.
505 _aİÇİNDEKİLER 1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN) 2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA) 3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN) 4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ ve Derya KOÇAK YANIK) 5. BÖLÜM; TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK) 6. BÖLÜM; FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ ( Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL) 7. BÖLÜM; GIDALARDA BOZULMA (Doç. Dr. Serap COŞANSU) 8. BÖLÜM; TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ (Prof. Dr. Kamuran AYHAN) 9. BÖLÜM; İŞLEMEYE HAZIR ÜRÜNLER (Yrd. Doç. Dr. K. Bülent BELİBAĞLI ve Tuğba İNANÇ) 10. BÖLÜM; TÜRK GIDA MEVZUATI VE DENETİMİ (Prof. Dr. Nevzat ARTIK , Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU,Dr. Nevzat KONAR) 11. BÖLÜM GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ (Doç.Dr. Yonca KARAGÜL-YÜCEER)
650 0 0 _aGastronomi
_vGastronomy
650 0 0 _aGıda
_vFood
650 0 0 _aGıdalarda Bozulma
_vFood Spoilage
650 0 0 _aEt Tekonolojisi
_vMeat Technology
700 1 _aÖZKAYA, Fügen DURLU
_965050
700 1 _a COŞANSU, Serap
_965051
700 1 _aAYHAN, Kamuran
_965052
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21871
_d21871