000 01319nam a2200265 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241101170444.0
008 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786055267339
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTP 372.5
_bT46 2016
245 1 0 _aTemel Gıda Hijyeni\
_cProf. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL
250 _a2.Baskı
260 _aİzmir:
_bSidas,
_c2016.
300 _a210 sayfa:
_c24 cm.
500 _aKaynakça vardır.
520 _aKitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir.
650 0 0 _aGıda
_vFood
650 0 0 _aHijyen
_vHygiene
700 1 _aGÖKTAN , Deniz
_965043
700 1 _aTUNÇEL, Günnur
_965044
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21869
_d21869