000 | 01319nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241101170444.0 | ||
008 | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786055267339 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 372.5 _bT46 2016 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTemel Gıda Hijyeni\ _cProf. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL |
250 | _a2.Baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2016. |
||
300 |
_a210 sayfa: _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. | ||
520 | _aKitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir. | ||
650 | 0 | 0 |
_aGıda _vFood |
650 | 0 | 0 |
_aHijyen _vHygiene |
700 | 1 |
_aGÖKTAN , Deniz _965043 |
|
700 | 1 |
_aTUNÇEL, Günnur _965044 |
|
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21869 _d21869 |