000 01414nam a2200265 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241101114419.0
008 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9789759895136
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aSF250.5
_b.U28 2021
100 1 _aÜÇÜNCÜ, Mustafa
245 1 0 _aSüt ve Mamülleri Teknolojisi \
_cProf. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ
260 _aİzmir:
_bSidas,
_c2021.
300 _a590 sayfa;
_c24 cm.
500 _aKaynakça vardır.
520 _aÖzellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor.
650 0 0 _aGıda Mühendisliği
_vFood Engineering
650 0 0 _aİçme Sütü Teknolojisi
_vDrinking Milk Technology
650 0 0 _aPeynir Teknolojisi
_vCheese Technology
650 0 0 _aGastronomi
_vGastronomy
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21863
_d21863