000 | 01414nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241101114419.0 | ||
008 | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9789759895136 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aSF250.5 _b.U28 2021 |
|
100 | 1 | _aÜÇÜNCÜ, Mustafa | |
245 | 1 | 0 |
_aSüt ve Mamülleri Teknolojisi \ _cProf. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ |
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2021. |
||
300 |
_a590 sayfa; _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. | ||
520 | _aÖzellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor. | ||
650 | 0 | 0 |
_aGıda Mühendisliği _vFood Engineering |
650 | 0 | 0 |
_aİçme Sütü Teknolojisi _vDrinking Milk Technology |
650 | 0 | 0 |
_aPeynir Teknolojisi _vCheese Technology |
650 | 0 | 0 |
_aGastronomi _vGastronomy |
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21863 _d21863 |