000 01288nam a2200265 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241101112122.0
008 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786058797635
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTP 372.5
_bG53 2017
245 1 0 _aGıda Kalite Sağlama \
_cProf. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ.
250 _a2.Baskı
260 _aİzmir:
_bSidas,
_c2017.
300 _a260 sayfa;
_c24 cm.
500 _aKaynakça vardır. İndeks vardır.
505 _a1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri 2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama 3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri 4. Gıdalarda Temel Analizler 5. Gıdalarda Bulaşanlar 6. Gıda Katkı Maddeleri 7. Gıdaların Duyusal Özellikleri 8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme 9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler
650 0 0 _aGastronomi
_vGastronomy
650 0 0 _aGıdalarda Temel Analizler
_vFundamental Analysis in Foods
650 0 0 _aGıda Kalitesi
_vFood Quality
650 0 0 _aGıdaların Duyusal Özellikleri
_vSensory Properties of Foods
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21862
_d21862