000 | 01288nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241101112122.0 | ||
008 | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786058797635 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 372.5 _bG53 2017 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGıda Kalite Sağlama \ _cProf. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ. |
250 | _a2.Baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2017. |
||
300 |
_a260 sayfa; _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. İndeks vardır. | ||
505 | _a1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri 2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama 3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri 4. Gıdalarda Temel Analizler 5. Gıdalarda Bulaşanlar 6. Gıda Katkı Maddeleri 7. Gıdaların Duyusal Özellikleri 8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme 9. İstatistiksel Proses Kontrolünde Kullanılan Teknikler | ||
650 | 0 | 0 |
_aGastronomi _vGastronomy |
650 | 0 | 0 |
_aGıdalarda Temel Analizler _vFundamental Analysis in Foods |
650 | 0 | 0 |
_aGıda Kalitesi _vFood Quality |
650 | 0 | 0 |
_aGıdaların Duyusal Özellikleri _vSensory Properties of Foods |
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21862 _d21862 |