000 | 01530nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241101110258.0 | ||
008 | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9789944566087 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 372.5 _bO56 2019 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGıdalarda Duyusal Değerlendirme \ _cProf. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI |
250 | _a4.Baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2019 |
||
300 |
_a135 sayfa; _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. İndeks vardır. | ||
505 | _aGıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri Duyusal Değerlendirme Nedir Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler Farklılık Testleri Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri Doku Profili Analizi Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması | ||
650 | 0 | 0 |
_aGastronomi _vGastronomy |
650 | 0 | 0 |
_aGıda Kalitesi _vFood Quality |
650 | 0 | 0 |
_aDuyusal Kalite _vSensory Quality |
650 | 0 | 0 |
_aGıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme _vSensory Evaluation in Food Businesses |
700 | 1 |
_aALTUĞ ONOĞUR, Tomris _965013 |
|
700 | 1 |
_aELMACI, Yeşim _965014 |
|
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21861 _d21861 |