000 01907nam a2200277 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241101095958.0
008 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786055267315
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTX 353
_bF66 2020
245 1 0 _aFonksiyonel Beslenme \
_cEditör: Prof. Dr. Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM.
250 _a2.Baskı
260 _aİzmir:
_bSidas,
_c2020.
300 _a392 sayfa;
_c24 cm
500 _aKaynakça vardır.
520 _aÜniversitelerin Gıda Mühendisliği ve beslenme bölümlerinin yanında, sağlıklı beslenmeye ilgi duyanlar ile gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayının konu başlıkları şöyle sıralanıyor: Fonksiyonel Beslenmeye Giriş, Gıda Piramitleri, Temel Gıda Kompozisyonları ve Referans, Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi, Hücrelerimizdeki Enerji Metabolizması, Kalın Bağırsak Sağlığı: Probiyotikler ve Fonksiyonel Etkileri, Hormonlar ve Gıdalarla, Yaşamın Temel Bileşeni: Su, Proteinler Bu Kadar,Karbonhidratlarla, Gıda Lifleri Ne Kadar Önemliymiş, Lipitler ve Fonksiyonel Özellikleri, Vitaminsiz Bir Hiçiz, Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Oksidatif Stresi Antioksidanlar, Biyoaktif Gıda Bileşenleri, NutriGenomik: Gıda-Gen Diyaloğu, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Bakteri Kaynaklılar, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Virüsler, Parazitler, Prionlar, Küfler, Gıda Alerjileri, GDO Gıdalar, Yeme Bozuklukları, Yaşa ve Koşullara Göre Fonksiyonel Beslenme.
650 0 0 _aFonksiyonel Beslenme
_vFunctional Nutrition
650 0 0 _aYeme Bozuklukları
_vEating Disorders
650 0 0 _aHormonlar ve Gıdalar
_vHormones and Foods
650 0 0 _aBeslenme
_vNutrition
700 1 _965004
_aGÜZEL SEYDİM, Zeynep Banu
_cEditör
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21859
_d21859