000 | 01907nam a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241101095958.0 | ||
008 | 241101b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786055267315 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTX 353 _bF66 2020 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFonksiyonel Beslenme \ _cEditör: Prof. Dr. Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM. |
250 | _a2.Baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas, _c2020. |
||
300 |
_a392 sayfa; _c24 cm |
||
500 | _aKaynakça vardır. | ||
520 | _aÜniversitelerin Gıda Mühendisliği ve beslenme bölümlerinin yanında, sağlıklı beslenmeye ilgi duyanlar ile gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayının konu başlıkları şöyle sıralanıyor: Fonksiyonel Beslenmeye Giriş, Gıda Piramitleri, Temel Gıda Kompozisyonları ve Referans, Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi, Hücrelerimizdeki Enerji Metabolizması, Kalın Bağırsak Sağlığı: Probiyotikler ve Fonksiyonel Etkileri, Hormonlar ve Gıdalarla, Yaşamın Temel Bileşeni: Su, Proteinler Bu Kadar,Karbonhidratlarla, Gıda Lifleri Ne Kadar Önemliymiş, Lipitler ve Fonksiyonel Özellikleri, Vitaminsiz Bir Hiçiz, Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Oksidatif Stresi Antioksidanlar, Biyoaktif Gıda Bileşenleri, NutriGenomik: Gıda-Gen Diyaloğu, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Bakteri Kaynaklılar, Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri- Virüsler, Parazitler, Prionlar, Küfler, Gıda Alerjileri, GDO Gıdalar, Yeme Bozuklukları, Yaşa ve Koşullara Göre Fonksiyonel Beslenme. | ||
650 | 0 | 0 |
_aFonksiyonel Beslenme _vFunctional Nutrition |
650 | 0 | 0 |
_aYeme Bozuklukları _vEating Disorders |
650 | 0 | 0 |
_aHormonlar ve Gıdalar _vHormones and Foods |
650 | 0 | 0 |
_aBeslenme _vNutrition |
700 | 1 |
_965004 _aGÜZEL SEYDİM, Zeynep Banu _cEditör |
|
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21859 _d21859 |