000 | 01380nam a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241024153403.0 | ||
008 | 241024b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786059666374 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 372.5 _bB37 2016 |
|
100 | 1 | _aBaşoğlu, Fikri | |
245 | 1 | 0 |
_aGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri \ _cFikri Başoğlu. |
250 | _a3.baskı | ||
260 |
_aBursa: _bDora yayın, _c2016. |
||
300 |
_a251 sayfa: _c24 cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. Dizin vardır. | ||
505 | _a-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini - Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu - Renk - Viskozite ve Konsistens - Şekil ve Boyutlar - Kinestetik ve Tekstür - Aroma (Tat ve Koku) - Kusurlar - Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri - İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları - Gıda Maddelerinden Örnek | ||
650 | 0 | 0 | _aGastronomi |
650 | 0 | 0 | _aGastronomy |
650 | 0 | 0 |
_aGıda _vKalite |
650 | 0 | 0 |
_aFood _vQuality |
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21855 _d21855 |