000 01380nam a2200277 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241024153403.0
008 241024b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786059666374
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTP 372.5
_bB37 2016
100 1 _aBaşoğlu, Fikri
245 1 0 _aGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri \
_cFikri Başoğlu.
250 _a3.baskı
260 _aBursa:
_bDora yayın,
_c2016.
300 _a251 sayfa:
_c24 cm.
500 _aKaynakça vardır. Dizin vardır.
505 _a-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini - Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu - Renk - Viskozite ve Konsistens - Şekil ve Boyutlar - Kinestetik ve Tekstür - Aroma (Tat ve Koku) - Kusurlar - Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri - İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları - Gıda Maddelerinden Örnek
650 0 0 _aGastronomi
650 0 0 _aGastronomy
650 0 0 _aGıda
_vKalite
650 0 0 _aFood
_vQuality
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21855
_d21855