000 01096nam a2200265 4500
003 KOHA_mirakil
005 20241023182901.0
008 241023b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 _a9786058894211
040 _aTR-IsBEY
_btur
_cTR-IsBEY
_erda
041 _atur
050 0 _aTP 372.5
_bG53 2014
245 1 0 _aGıda İşletmelerinde Hijyen \
_cProf. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL.
250 _a2.baskı
260 _aİzmir:
_bSidas;
_c2014.
300 _a381 sayfa:
_c24cm.
500 _aKaynakça vardır. Sözlük vardır.
520 _a1- Gıda Güvenliğine Giriş 2- İşletme Yapısı ve Tasarımı 3- Alet ve Ekipman Tasarımı 4- Personel Hijyeni Uygulamaları 5- Depolama, Nakliye ve Sıcaklık Kontrolü 6- Temizlik Ve Dezenfeksiyon 7- Yabancı Madde Yönetimi 8- Gıda Kanunlarında Hijyen İle İlgili Yaptırımlar 9- Gıda Hijyeni Sabotaj İlişkisi
650 0 0 _aGastronomi
650 0 0 _aGıda hijyeni
700 1 _aGÖKTAN, Deniz
_964966
700 1 _aTUNÇEL, Günnur
_964967
900 _bHande Çalışkur
942 _2lcc
_cBKS
999 _c21847
_d21847