000 | 01096nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20241023182901.0 | ||
008 | 241023b tu ||||| |||| 00| 0 tur d | ||
020 | _a9786058894211 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTP 372.5 _bG53 2014 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGıda İşletmelerinde Hijyen \ _cProf. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL. |
250 | _a2.baskı | ||
260 |
_aİzmir: _bSidas; _c2014. |
||
300 |
_a381 sayfa: _c24cm. |
||
500 | _aKaynakça vardır. Sözlük vardır. | ||
520 | _a1- Gıda Güvenliğine Giriş 2- İşletme Yapısı ve Tasarımı 3- Alet ve Ekipman Tasarımı 4- Personel Hijyeni Uygulamaları 5- Depolama, Nakliye ve Sıcaklık Kontrolü 6- Temizlik Ve Dezenfeksiyon 7- Yabancı Madde Yönetimi 8- Gıda Kanunlarında Hijyen İle İlgili Yaptırımlar 9- Gıda Hijyeni Sabotaj İlişkisi | ||
650 | 0 | 0 | _aGastronomi |
650 | 0 | 0 | _aGıda hijyeni |
700 | 1 |
_aGÖKTAN, Deniz _964966 |
|
700 | 1 |
_aTUNÇEL, Günnur _964967 |
|
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21847 _d21847 |