000 | 01025nam a2200313 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KOHA_mirakil | ||
005 | 20240207101620.0 | ||
008 | 230821s2022 tu 000 0 tur | ||
020 | _a9786254272592 | ||
040 |
_aTR-IsBEY _btur _cTR-IsBEY _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 | 0 |
_aTX 911.3.S3 _b.E75 2022 |
100 | 1 | _aErkmen, Osman. | |
245 | 1 | 0 |
_aGıda hijyeni ve sanitasyon / _cOsman Erkmen. |
250 | _a1. basım. | ||
260 |
_aAnkara : _bNobel, _c2022. |
||
300 |
_a276 sayfa. ; _c24 cm. |
||
504 | _aBibliyografya var. | ||
650 | 0 |
_aBesin hizmeti _xSanitasyon. |
|
650 | 0 |
_aFood service _xSanitation. |
|
650 | 0 |
_aBesin hizmeti çalışanları _xSağlık ve hijyen. |
|
650 | 0 |
_aFood service employees _xHealth and hygiene. |
|
650 | 0 | _aBesin işlenmesi. | |
650 | 0 | _aFood handling. | |
650 | 0 | _aBesin hizmeti yönetimi. | |
650 | 0 | _aFood service management. | |
900 | _bHande Çalışkur | ||
942 |
_2lcc _cBKS |
||
999 |
_c21767 _d21767 |