TY - BOOK AU - Üçüncü,Mustafa TI - A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ SN - 9786055267643 AV - SF250.5 U28 2020 c.1 PY - 2020/// CY - İzmir PB - Sidas KW - Gastronomi KW - Gastronomy KW - Peynir Teknolojisi KW - Cheese Technology KW - Peynirin Besin Değeri KW - Nutritional Value of Cheese N1 - Kaynakça vardır; CİLT 1 -Peynirin Besin Değeri -Peynir Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri -İşlem Yardımcısı Maddeler -Peynir Teknolojisi Temel Bilgileri CİLT 2 -131 Çeşit Peynirin Teknolojisi -Peynir Kusurları ve Önlemleri -Membran Filtrasyon Teknikleri -Peynir Suyunun Değerlendirilmesi -Kazein ve Kazeinat Teknolojisi N2 - “A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi” kitabı Türkçe olarak yayınlanmış kitapların içinde en kapsamlı olanıdır. Kitap sadece uzmanlar, araştırmacılar, endüstride çalışanlar için değil, öğrenmek isteyen herkes için yararlı bir başvuru kaynağıdır ER -