Üçüncü, Mustafa

A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ. - 3.baskı - İzmir: Sidas, 2020. - 562 sayfa; 24cm.

Kaynakça vardır.

CİLT 1

-Peynirin Besin Değeri

-Peynir Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri

-İşlem Yardımcısı Maddeler

-Peynir Teknolojisi Temel Bilgileri


CİLT 2

-131 Çeşit Peynirin Teknolojisi

-Peynir Kusurları ve Önlemleri

-Membran Filtrasyon Teknikleri

-Peynir Suyunun Değerlendirilmesi

-Kazein ve Kazeinat Teknolojisi


“A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi” kitabı Türkçe olarak yayınlanmış kitapların içinde en kapsamlı olanıdır. Kitap sadece uzmanlar, araştırmacılar, endüstride çalışanlar için değil, öğrenmek isteyen herkes için yararlı bir başvuru kaynağıdır.

9786055267643


Gastronomi--Gastronomy
Peynir Teknolojisi--Cheese Technology
Peynirin Besin Değeri--Nutritional Value of Cheese

SF250.5 / U28 2020 c.1