TY - BOOK AU - GÖKTAN ,Deniz AU - TUNÇEL,Günnur TI - Temel Gıda Hijyeni\ SN - 9786055267339 AV - TP 372.5 T46 2016 PY - 2016/// CY - İzmir PB - Sidas KW - Gıda KW - Food KW - Hijyen KW - Hygiene N1 - Kaynakça vardır N2 - Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir ER -