Temel Gıda Hijyeni\ Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL - 2.Baskı - İzmir: Sidas, 2016. - 210 sayfa: 24 cm.

Kaynakça vardır.

Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir.

9786055267339


Gıda --Food
Hijyen--Hygiene

TP 372.5 / T46 2016