TY - BOOK AU - Türksoy,Adnan TI - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\ SN - 9786059189156 AV - TX 911.3 T87 2015 PY - 2015/// CY - Ankara PB - Detay Yayıncılık KW - Gastronomi KW - Gastronomy KW - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri KW - Food and Beverage Services KW - Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Pazarlanması KW - Marketing of Food and Beverage Services KW - Yiyecek ve İçecek Menüleri ve Planlaması KW - Food and Beverage Menus and Planning N1 - Kaynakça vardır. Dizin vardır N2 - Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır ER -