Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi\
Prof. Dr. Adnan Türksoy.
- 1.Baskı
- Ankara: Detay Yayıncılık, 2015.
- 358 sayfa; 24 cm.
Kaynakça vardır. Dizin vardır.
Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır.
9786059189156
Gastronomi--Gastronomy Yiyecek ve İçecek Hizmetleri--Food and Beverage Services Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Pazarlanması--Marketing of Food and Beverage Services Yiyecek ve İçecek Menüleri ve Planlaması--Food and Beverage Menus and Planning