Seçim, Yılmaz,

İleri Mutfak Bilimleri / Yılmaz Seçim, Selman Bayrakcı. - İstanbul: Detay Yayıncılık, 2021. - 426 sayfa: illustrations; 24 cm. - Detay yayınları; 1406. .

Kaynakça vardır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin ileri mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Çorbalar, Pilavlar, Makarnalar, Garnitür ve Soslar, Baharatlar, Et, Süt, Yumurta Türleri, Baklagil ve Tahıllar gibi konular hakkında ileri düzeyde bilgiler yer almaktadır. Kitabın hazırlanmasında alanında uzman akademisyen ve eğitimcilerle çalışılmıştır. Kitabın sahip olduğu nitelikler düşünüldüğünde sadece öğrencilere değil akademisyenlere ve alan yazına da katkı sağlayacağı öngörülmektedir.

9786052544716


Cooking.
Gastronomy
Gastronomi

TX 725.A1 / .S444 2021