Low-calorie cooking / Marshall Cavendish
Language: English Publication details: London : Marshall Cavendish Books, 1985. Description: 60 s. : resISBN:- 0863073794
- TP451 L69.C38 1985
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP451 L69.C38 1985 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00008161 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 372.5 O56 2019 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme \ | TP 372.5 T46 2016 Temel Gıda Hijyeni\ | TP 373.6 K39 2010 Gıda hijyeni ve sanitasyon / | TP451 L69.C38 1985 Low-calorie cooking | TP 505 .Y54 2017 İçki üretimi ve sunumu / | TP 548 .G87 2014 İnceliklerin kadehindeki şarap / | TP 548 .J64 2021 Dünya şarap atlası / |