Yemek : damak tadının tarihi / haz. Paul Freedman ; çev. Nurettin Elhüseyni.
Material type:
- 975329607X
- TX 353 .Y46 2008
- Karton kapak.
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TX 353 Y46 2008 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023222 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TX353 .D46 2019 Kulaktan dolma tarifler : iyi yemek herkesin hakkı/ | TX 353 F66 2020 Fonksiyonel Beslenme \ | TX 353 .Y37 2003 Besinler ve beslenme / | TX 353 Y46 2008 Yemek : damak tadının tarihi / | TX 370 S27 2013 Aile ve alışveriş / | TX380 .U57 2019 Silivrim kaymak! : Türkiye'nin yoğurtları/ | TX 406 .D3520 2004 Tehlikeli Tatlar : Dangerous tastes Tarih Boyunca Baharat: The story of spices / |
Orjinal başlık ; Food : the history of taste.
Kaynakçalar ve dizin var.
Karton kapak.