Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Planlama : Kavramlar ve Uygulamalar/ Aydan Bekar, Burhan Kılıç.
Material type:
- 9786053338710
- TX 911.3 .B45 2017
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TX 911.3 .B45 2017 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00023147 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TX910.5 .P76 2009 Prof. Dr. Fermani Maviş anı kitabı | TX 910.5 .S33 A3 2007 Starbucks gönlünü işe vermek : her bir bardak kahveyi ilk kez hazırlıyormuşçasına ... / | TX911 .G378 2021 Gastronomi turizmi : kavramlar ilkeler ve uygulamalar/ | TX 911.3 .B45 2017 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Planlama : Kavramlar ve Uygulamalar/ | TX 911.3 B56 2018 Restoran işletmeciliği : restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?/ | TX911.3 .C8T88 2001 Yiyecek içecek işletmelerinde müşteri tatmininin ölçülmesi. | TX911.3 .C8T88 2001 Yiyecek içecek işletmelerinde müşteri tatmininin ölçülmesi. |
Kaynakça vardır.