Amazon cover image
Image from Amazon.com
Custom cover image
Custom cover image

Türkiye için denizcilik stratejileri editör: Doç. Dr. Didem Özer Çaylan

Material type: TextTextLanguage: Turkish Series: Nobel Akademik Yayıncılık ; 2545 | Eğitim ; 526Publication details: Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2019.Edition: 1. bsDescription: 350 s. tablo,şekil 23,5 cmISBN:
  • 9786050331561
Subject(s): LOC classification:
  • V165 .T87 2019
Summary: Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin denizcilik eğitiminde 30. yılını tamamlaması anısına Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Lojistik Yönetimi bölümlerinin katkılarıyla oluşturulan bu eser, Türkiye’de önemi her geçen gün artan denizcilik stratejilerine farklı bakış açıları ile araştırmalardan oluşmakta ve 20 bölüm hâlinde sunulmaktadır. İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının getirileri olan gelişmeler ve sertleşen rekabet ortamı, pek çok alanda olduğu gibi denizcilik alanında da kapsamlı akademik çalışmaların gerekliliğini arttırmıştır. Bu bağlamda kitabın; ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında geniş bir okuyucu kitlesine hitap edeceği öngörülmektedir. Belirtilen konularla ilgili çalışan araştırmacılar ve akademisyenler, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, kamu ve özel sektör yetkilileri ile ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında araştırma yürütmek isteyen ve bu alana ilgi duyan herkes, kitabın temel okuyucu kitlesini oluşturmaktadır.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Kaynakça vardır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin denizcilik eğitiminde 30. yılını tamamlaması anısına Denizcilik İşletmeleri
Yönetimi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Lojistik Yönetimi bölümlerinin
katkılarıyla oluşturulan bu eser, Türkiye’de önemi her geçen gün artan denizcilik stratejilerine farklı bakış açıları ile araştırmalardan oluşmakta ve 20 bölüm hâlinde sunulmaktadır. İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının getirileri olan gelişmeler ve sertleşen rekabet ortamı, pek çok alanda olduğu gibi denizcilik alanında da kapsamlı akademik çalışmaların gerekliliğini arttırmıştır. Bu bağlamda kitabın; ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında geniş bir okuyucu kitlesine hitap edeceği öngörülmektedir. Belirtilen konularla ilgili çalışan araştırmacılar ve akademisyenler, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, kamu ve özel sektör yetkilileri ile ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında araştırma yürütmek isteyen ve bu alana ilgi duyan herkes, kitabın temel okuyucu kitlesini oluşturmaktadır.

Share