Anadolu mutfak kültürünün kökenleri/ Ahmet Uhri ; Ahmet Huri.
Language: Turkish Publication details: İstanbul : Ege Yayınları, 2016.Description: 117 s. ; 23 cmISBN:- 9786059680349 (pbk.)
- PL252 C49 2016
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | PL252 C49 2016 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00022055 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
PL 249.1 A58 1992 Matadorun ölümü / | PL 250.2 .O44 H37 2003 Harem : Bütün eserleri 4 | PL 251 .A855 S57 2006 Sırlanmış zamanın gölgesinde / | PL252 C49 2016 Anadolu mutfak kültürünün kökenleri/ | PL254 S5.U6 2003 Şinasi : kişiliği, yapıtları, şair evlenmesi / | PL 254 .S56 2005 Şinasi : bütün eserleri / | PL 254 .S56 2005 Şinasi : bütün eserleri / |