Profesyonel aşçılık : Professional cooking / Wayne Gisslen ; fotoğraflayan J. Gerard Smith ; çeviri editörü Elif Denizci..
Language: Turkish Publication details: İstanbul : Nobel Yaşam, 2021.Edition: 8. bsDescription: 1026 s. : color illustrations ; 28 cmISBN:- 9786059746939 (pbk.)
- TX820 .G5719 2021
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TX820 .G5719 2021 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00022035 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TX817 B6.A35 2007 Acısıyla tatlısıyla boza : bir impartorluk meşrubatının tarihi, coğrafyası, kimyası, edebiyatı | TX 817 .C6 G57 2018 Kahve : Topraktan fincana / | TX 817 .C6 .G575 2018 Kahve : fincandan lezzete / | TX820 .G5719 2021 Profesyonel aşçılık : Professional cooking / | TX 820 P738 2024 The professional chef / | TX 830 G37 2012 Garde manger : the art and craft of the cold kitchen / | TX 833.5 E27 2001 Easy everyday cooking / |
İndex vardır.