Mutfak ve kültür : insanın beslenme tarihi / Linda Civitello ; Linda Civitello ; çev. Z. Nilüfer Nahya, Saim Örnek.
Language: Turkish Publication details: Ankara: Bilim ve Sanat, 2019.Edition: 1. bsDescription: 474 s. : res. ; 23 cmISBN:- 9789757298861 (pbk.)
- TX 353 .C565 2019
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TX 353 .C565 2019 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00021196 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TX 345 .S73 2022 III. gıda ve sağlık beslenme sempozyumu raporu : sürdürülebilir gıda politikaları ve tedarik zincirleri / | TX349 .G37 2020 Gastronomi sözlüğü: (A'dan Z'ye)/ | TX 353 B39 2020 Genel beslenme / | TX 353 .C565 2019 Mutfak ve kültür : insanın beslenme tarihi / | TX353 .D46 2019 Kulaktan dolma tarifler : iyi yemek herkesin hakkı/ | TX 353 F66 2020 Fonksiyonel Beslenme \ | TX 353 .Y37 2003 Besinler ve beslenme / |
Kaynakça ve sözlük içerir.