İçki üretimi ve sunumu / Özay Yıldız.
Language: Turkish Series: Detay yayınları ; 809Publication details: Ankara : Detay Yayıncılık, 2017.Edition: 1. bsDescription: 199 s. ; res., 24 cmISBN:- 9786059440592 (pbk.)
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | TP 505 .Y54 2017 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00020425 |
Browsing Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
||
TP 372.5 T46 2016 Temel Gıda Hijyeni\ | TP 373.6 K39 2010 Gıda hijyeni ve sanitasyon / | TP451 L69.C38 1985 Low-calorie cooking | TP 505 .Y54 2017 İçki üretimi ve sunumu / | TP 548 .G87 2014 İnceliklerin kadehindeki şarap / | TP 548 .J64 2021 Dünya şarap atlası / | TP 548 .M458 2018 Her yönüyle şarap : Chardonnay'den Zinfandel'e, doğru şarabı seçmek için bilmeniz gereken her şey / |
Kaynakça vardır.