Her Yönüyle Gıda \ (Record no. 21871)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01870nam a2200301 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20241104140109.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 241104b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9786055267063 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsBEY |
Kataloglama Dili | tur |
Çeviri Kurumu | TR-IsBEY |
Açıklama Kuralları | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TP 370 |
Cuttur Numarası | H47 2021 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Her Yönüyle Gıda \ |
Sorumluluk Bildirimi | Doç. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA - Doç. Dr. Serap COŞANSU - Prof. Dr. Kamuran AYHAN. |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 3.baskı |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İzmir: |
Yayınevi | Sidas, |
Yayın Tarihi | 2021. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 425 sayfa; |
Boyutları | 24 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kaynakça vardır. |
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU | |
İçindekiler Notu | İÇİNDEKİLER<br/>1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN)<br/>2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA)<br/>3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN)<br/>4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ ve Derya KOÇAK YANIK)<br/>5. BÖLÜM; TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK)<br/>6. BÖLÜM; FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ ( Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL)<br/>7. BÖLÜM; GIDALARDA BOZULMA (Doç. Dr. Serap COŞANSU)<br/>8. BÖLÜM; TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ (Prof. Dr. Kamuran AYHAN)<br/>9. BÖLÜM; İŞLEMEYE HAZIR ÜRÜNLER (Yrd. Doç. Dr. K. Bülent BELİBAĞLI ve Tuğba İNANÇ)<br/>10. BÖLÜM; TÜRK GIDA MEVZUATI VE DENETİMİ (Prof. Dr. Nevzat ARTIK , Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU,Dr. Nevzat KONAR)<br/>11. BÖLÜM GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ <br/>(Doç.Dr. Yonca KARAGÜL-YÜCEER) |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gastronomi |
Alt başlık biçimi | Gastronomy |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıda |
Alt başlık biçimi | Food |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Gıdalarda Bozulma |
Alt başlık biçimi | Food Spoilage |
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Et Tekonolojisi |
Alt başlık biçimi | Meat Technology |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | ÖZKAYA, Fügen DURLU |
9 (RLIN) | 65050 |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | COŞANSU, Serap |
9 (RLIN) | 65051 |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | AYHAN, Kamuran |
9 (RLIN) | 65052 |
900 ## - YEREL BİLGİ | |
Kontrol | Hande Çalışkur |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma | Kredi için değil | Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Para Birimi | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirbaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Son Kontrol Tarihi | Fatura Tarihi | Gizli Not / Satın Alma Notu | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | TP0370 H47 02021 | 27206 | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi | 04/11/2024 | Satınalma | ₺ | 1 | TP 370 H47 2021 | 00023254 | 05/02/2025 | 27/11/2024 | 24/10/2024 | Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. | Books |