Her Yönüyle Gıda \ (Record no. 21871)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01870nam a2200301 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_mirakil
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20241104140109.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 241104b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9786055267063
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-IsBEY
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-IsBEY
Açıklama Kuralları rda
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TP 370
Cuttur Numarası H47 2021
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Her Yönüyle Gıda \
Sorumluluk Bildirimi Doç. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA - Doç. Dr. Serap COŞANSU - Prof. Dr. Kamuran AYHAN.
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 3.baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri İzmir:
Yayınevi Sidas,
Yayın Tarihi 2021.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 425 sayfa;
Boyutları 24 cm.
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Kaynakça vardır.
505 ## - İÇİNDEKİLER NOTU
İçindekiler Notu İÇİNDEKİLER<br/>1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN)<br/>2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA)<br/>3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN)<br/>4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ ve Derya KOÇAK YANIK)<br/>5. BÖLÜM; TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK)<br/>6. BÖLÜM; FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ ( Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL)<br/>7. BÖLÜM; GIDALARDA BOZULMA (Doç. Dr. Serap COŞANSU)<br/>8. BÖLÜM; TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ (Prof. Dr. Kamuran AYHAN)<br/>9. BÖLÜM; İŞLEMEYE HAZIR ÜRÜNLER (Yrd. Doç. Dr. K. Bülent BELİBAĞLI ve Tuğba İNANÇ)<br/>10. BÖLÜM; TÜRK GIDA MEVZUATI VE DENETİMİ (Prof. Dr. Nevzat ARTIK , Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU,Dr. Nevzat KONAR)<br/>11. BÖLÜM GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ <br/>(Doç.Dr. Yonca KARAGÜL-YÜCEER)
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gastronomi
Alt başlık biçimi Gastronomy
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıda
Alt başlık biçimi Food
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Gıdalarda Bozulma
Alt başlık biçimi Food Spoilage
650 00 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Et Tekonolojisi
Alt başlık biçimi Meat Technology
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) ÖZKAYA, Fügen DURLU
9 (RLIN) 65050
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) COŞANSU, Serap
9 (RLIN) 65051
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) AYHAN, Kamuran
9 (RLIN) 65052
900 ## - YEREL BİLGİ
Kontrol Hande Çalışkur
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Koha sıralama için normalleştirilmiş sınıflandırma Kredi için değil Koha itemnumber (otomatik oluşturulmuş) Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Edinim Kaynağı Para Birimi Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Son Kontrol Tarihi Fatura Tarihi Gizli Not / Satın Alma Notu Materyal Türü
    Library of Congress Classification   TP0370 H47 02021   27206 Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi 04/11/2024 Satınalma 1 TP 370 H47 2021 00023254 05/02/2025 27/11/2024 24/10/2024 Nobel; Fatura No: NEA2024000001705;Serap Nazır. Books