Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Custom cover image
Custom cover image

A'dan Z'ye Peynir Teknolojisi Cilt 1- 2 \ Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ.

By: Material type: TextTextLanguage: Turkish Publication details: İzmir: Sidas, 2020.Edition: 3.baskıDescription: 562 sayfa; 24cmISBN:
  • 9786055267643
Subject(s): LOC classification:
  • SF250.5 U28 2020 c.1
Contents:
CİLT 1 -Peynirin Besin Değeri -Peynir Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri -İşlem Yardımcısı Maddeler -Peynir Teknolojisi Temel Bilgileri CİLT 2 -131 Çeşit Peynirin Teknolojisi -Peynir Kusurları ve Önlemleri -Membran Filtrasyon Teknikleri -Peynir Suyunun Değerlendirilmesi -Kazein ve Kazeinat Teknolojisi
Summary: “A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi” kitabı Türkçe olarak yayınlanmış kitapların içinde en kapsamlı olanıdır. Kitap sadece uzmanlar, araştırmacılar, endüstride çalışanlar için değil, öğrenmek isteyen herkes için yararlı bir başvuru kaynağıdır.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Books Books Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi SF 250.5 U28 2020 c.1 (Browse shelf(Opens below)) Available 00023252
Books Books Beykoz Üniversitesi Kütüphanesi SF 250.5 U28 2020 c.2 (Browse shelf(Opens below)) Available 00023253

Kaynakça vardır.

CİLT 1

-Peynirin Besin Değeri

-Peynir Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri

-İşlem Yardımcısı Maddeler

-Peynir Teknolojisi Temel Bilgileri


CİLT 2

-131 Çeşit Peynirin Teknolojisi

-Peynir Kusurları ve Önlemleri

-Membran Filtrasyon Teknikleri

-Peynir Suyunun Değerlendirilmesi

-Kazein ve Kazeinat Teknolojisi

“A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi” kitabı Türkçe olarak yayınlanmış kitapların içinde en kapsamlı olanıdır. Kitap sadece uzmanlar, araştırmacılar, endüstride çalışanlar için değil, öğrenmek isteyen herkes için yararlı bir başvuru kaynağıdır.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image
Share